
Wortliste / Ordorm
-
- Mitglied
- Beiträge: 1326
- Registriert: 11.09.2006, 21:35
- Wohnort: Hamburg/Lohals
-
- Mitglied
- Beiträge: 1326
- Registriert: 11.09.2006, 21:35
- Wohnort: Hamburg/Lohals
-
- Mitglied
- Beiträge: 1326
- Registriert: 11.09.2006, 21:35
- Wohnort: Hamburg/Lohals
... er det måske en slags ladegård ??

Benløse fugle (4 port.)
Ca. ¾ kg skært oksekød (inderlår bov)
salt peber
stødte nelliker
revet løg
6 - 8 strimler spæk
(mel)
Ca. 50 g smør/margarine
3 dl vand eller suppe
1 - 2 dl fløde
Ca. 3 spsk mel
kulør
Oksekødet skæres i skiver og bankes godt ud. Skiverne drysses med krydderier, og lidt revet løg og en spækstrimmel lægges på hver. Kødet rulles sammen og ombindes eller fæstnes med en kødpind, og brunes i fedtstof i stegegryden. Vand eller suppe tilsættes, og kødet småsteger under låg ved svag varme, til det er mørt, Ca. 1 time. Så tilsættes fløde og udrørt meljævning, og evt. kulør. Sovsen småkoger 5 - 10 minutter og smages til.
Kødet befries for tråde eller pinde og anrettes i sovsen. Kogte kartofler spises til.
Nullermand det er det samme som Kordelfleisch eller Rouladen


Benløse fugle (4 port.)
Ca. ¾ kg skært oksekød (inderlår bov)
salt peber
stødte nelliker
revet løg
6 - 8 strimler spæk
(mel)
Ca. 50 g smør/margarine
3 dl vand eller suppe
1 - 2 dl fløde
Ca. 3 spsk mel
kulør
Oksekødet skæres i skiver og bankes godt ud. Skiverne drysses med krydderier, og lidt revet løg og en spækstrimmel lægges på hver. Kødet rulles sammen og ombindes eller fæstnes med en kødpind, og brunes i fedtstof i stegegryden. Vand eller suppe tilsættes, og kødet småsteger under låg ved svag varme, til det er mørt, Ca. 1 time. Så tilsættes fløde og udrørt meljævning, og evt. kulør. Sovsen småkoger 5 - 10 minutter og smages til.
Kødet befries for tråde eller pinde og anrettes i sovsen. Kogte kartofler spises til.
Nullermand det er det samme som Kordelfleisch eller Rouladen
-
- Mitglied
- Beiträge: 1326
- Registriert: 11.09.2006, 21:35
- Wohnort: Hamburg/Lohals