Seite 453 von 825

Verfasst: 24.03.2011, 20:51
von Nullermand
...eller personlige ejendele, som sokker, sutsko o.l.? :mrgreen:

Verfasst: 25.03.2011, 07:59
von Århuspige
... det er vel ikke en delehund ?? :D :D

Verfasst: 25.03.2011, 11:03
von opa06
nej , men den koster mere end hundrede hulmønter :mrgreen:

hej Bazi , wie schmeckt die Arbeit ? :wink:

Verfasst: 25.03.2011, 14:20
von Århuspige
... så kan man købe en redekam :D :D

Verfasst: 25.03.2011, 15:24
von opa06
ja , og spille kammermusik

hej Ohrhausmädche, hvad hedder nu " det er holdene varer " ? :D

Verfasst: 25.03.2011, 21:52
von Århuspige
... dengang det var før nu, da jeg var meget ung, spillede jeg i et musikkorps :mrgreen: :mrgreen:

Verfasst: 25.03.2011, 22:34
von Nullermand
Korps...korps...det var ikke så let, Jette. Men så fik korpsånden mig til at finde frem til et rammende ord. :D

Verfasst: 26.03.2011, 09:09
von Århuspige
... når du får åndenød, må du godt rykke i nødbremsen :D :D

Verfasst: 26.03.2011, 10:24
von opa06
dermed man se bremselys

hej ormer , en dejlig weekend :D

Bazi , hattest Du Arbeitsdienst ?? :mrgreen:

Verfasst: 26.03.2011, 14:32
von Århuspige
... siddende i en kurvestol :mrgreen: :mrgreen:

Verfasst: 26.03.2011, 21:37
von Århuspige
... jeg elsker benløse fugle, en go´gang gammeldags mad jam jam.. :D :D

Verfasst: 26.03.2011, 21:58
von Nullermand
Hehe, Jette, måske skulle der følge en opskrift med – ellers lyder ”jeg elsker benløse fugle” for tyskerne som et udsagn af én, der lige blev løsladt fra galeanstalten! :mrgreen:

Verfasst: 27.03.2011, 10:42
von Århuspige
... er det måske en slags ladegård ?? :D :D

Benløse fugle (4 port.)

Ca. ¾ kg skært oksekød (inderlår bov)
salt peber
stødte nelliker
revet løg
6 - 8 strimler spæk
(mel)
Ca. 50 g smør/margarine
3 dl vand eller suppe
1 - 2 dl fløde
Ca. 3 spsk mel
kulør

Oksekødet skæres i skiver og bankes godt ud. Skiverne drysses med krydderier, og lidt revet løg og en spækstrimmel lægges på hver. Kødet rulles sammen og ombindes eller fæstnes med en kødpind, og brunes i fedtstof i stegegryden. Vand eller suppe tilsættes, og kødet småsteger under låg ved svag varme, til det er mørt, Ca. 1 time. Så tilsættes fløde og udrørt meljævning, og evt. kulør. Sovsen småkoger 5 - 10 minutter og smages til.
Kødet befries for tråde eller pinde og anrettes i sovsen. Kogte kartofler spises til.

Nullermand det er det samme som Kordelfleisch eller Rouladen

Verfasst: 27.03.2011, 16:36
von opa06
jeg har en gårdhund uden gård :roll:

Verfasst: 27.03.2011, 16:43
von Nullermand
Hej Jette, tak for det! (vidste at det var en slags ”Roulade”, men har aldrig lavet dem selv).

...så har den stakkel jo et hundeliv. :shock: