Rezepte übersetzen
Verfasst: 03.02.2005, 13:56
Hallo zusammen,
ich würde gerne zum Geburtstag meines Schwiegeropas (Däne) eine Dagmartærte oder einen Smörgrans backen. Leider sind diese Rezepte alle auf dänisch. Hat einer die Rezepte in deutsch oder kann mir dieses hier übersetzen:
http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=12403
und hier noch eins zum übersetzen:
Smørkage
Antal:
Ingredienser:
500 g hvedemel
150 g margarine
50 g gær
2 æg
40 g sukker
2 dl lunken mælk
½ tsk. kardemomme
½ tsk. salt
Fyld:
Creme:
1 æg
2 spsk. sukker
2 spsk. mel
2½ dl mælk
1 tsk. vanilje
Remonce:
100 g margarine
150 g puddersukker
1 spsk. sirup
Glasur:
100 g flormelis
lidt kakao + vand
Fremgangsmåde:
Ælt dejen sammen og lad den hæve i 30 minutter. Imens laves cremen ved at æg, sukker og mel piskes sammen. Mælk og vanilje bringes i kog og mælken piskes i æggemassen. Cremen gives et opkog under piskning. Stilles i vand og afkøles i gryden.
Lav remonce ved at røre det bløde margarine med puddersukker og sirup.
Når dejen er hævet færdig, slås den ned og deles i to. Den ene del rulles ud og lægges i en smurt bradepande.
Fordel halvdelen af remoncen ovenpå dejen, derpå cremen. Den anden del af dejen rulles ud og remonce smøres på. Den rulles sammen til en pølse, der skæres ud i ca. 30 skiver. Skiverne lægges i bradepanden og pensles med æg.
Bages ved 200° i 20 minutter. Lav både hvid og kakao glasur som kommes på skiftevis mens kagen stadig er lun.
Vielen Dank schonmal
Gruß Barbara
Bearbeitet von (Redigeret af) - Scarabee am (den) 03.02.2005 14:04:47
ich würde gerne zum Geburtstag meines Schwiegeropas (Däne) eine Dagmartærte oder einen Smörgrans backen. Leider sind diese Rezepte alle auf dänisch. Hat einer die Rezepte in deutsch oder kann mir dieses hier übersetzen:
http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=12403
und hier noch eins zum übersetzen:
Smørkage
Antal:
Ingredienser:
500 g hvedemel
150 g margarine
50 g gær
2 æg
40 g sukker
2 dl lunken mælk
½ tsk. kardemomme
½ tsk. salt
Fyld:
Creme:
1 æg
2 spsk. sukker
2 spsk. mel
2½ dl mælk
1 tsk. vanilje
Remonce:
100 g margarine
150 g puddersukker
1 spsk. sirup
Glasur:
100 g flormelis
lidt kakao + vand
Fremgangsmåde:
Ælt dejen sammen og lad den hæve i 30 minutter. Imens laves cremen ved at æg, sukker og mel piskes sammen. Mælk og vanilje bringes i kog og mælken piskes i æggemassen. Cremen gives et opkog under piskning. Stilles i vand og afkøles i gryden.
Lav remonce ved at røre det bløde margarine med puddersukker og sirup.
Når dejen er hævet færdig, slås den ned og deles i to. Den ene del rulles ud og lægges i en smurt bradepande.
Fordel halvdelen af remoncen ovenpå dejen, derpå cremen. Den anden del af dejen rulles ud og remonce smøres på. Den rulles sammen til en pølse, der skæres ud i ca. 30 skiver. Skiverne lægges i bradepanden og pensles med æg.
Bages ved 200° i 20 minutter. Lav både hvid og kakao glasur som kommes på skiftevis mens kagen stadig er lun.
Vielen Dank schonmal
Gruß Barbara
Bearbeitet von (Redigeret af) - Scarabee am (den) 03.02.2005 14:04:47