Oversættelse af Opskrift/ übersetvung von Rezept
Verfasst: 06.12.2005, 16:17
Kan nogen oversætte denne opskrift?
Kann jemann das Rezept übersetzen?
Brune Kager
250 g smør
250g sukker
200g sirup
2 tsk potaske
1 spk koldt vand
1 tsk nelliker
1 tsk ingefær
1 tsk kanel
75 g mandler
5oo g hvedemel
Bland smør, sukker og sirup i en tykbundet gryde og lad det smelte ved svag varme. Tag gryden fra varmen og lad massen køle af til den er lunken. Rør potaske ud i det kolde vand. Kom krydderierne og desmuttede, finthakkede mandler i sirupsblandingen. Tilsæt potasken og ælt hvedemelet i. Tag dejen ud og ælt den færdig. Dejen skal føles fast og smidig. Del dejen i 2-3 stykker og rul dem i ca. 4 cm tykke pølser. Pak dwem i alufolie og lad dem hvile køligt et par dage. Skær dejen i meget tynde skiver med en skarp kniv. Bag kagerne 5-6 min ved 200 C på øverste rille.
Tak!
Danke!
Kann jemann das Rezept übersetzen?
Brune Kager
250 g smør
250g sukker
200g sirup
2 tsk potaske
1 spk koldt vand
1 tsk nelliker
1 tsk ingefær
1 tsk kanel
75 g mandler
5oo g hvedemel
Bland smør, sukker og sirup i en tykbundet gryde og lad det smelte ved svag varme. Tag gryden fra varmen og lad massen køle af til den er lunken. Rør potaske ud i det kolde vand. Kom krydderierne og desmuttede, finthakkede mandler i sirupsblandingen. Tilsæt potasken og ælt hvedemelet i. Tag dejen ud og ælt den færdig. Dejen skal føles fast og smidig. Del dejen i 2-3 stykker og rul dem i ca. 4 cm tykke pølser. Pak dwem i alufolie og lad dem hvile køligt et par dage. Skær dejen i meget tynde skiver med en skarp kniv. Bag kagerne 5-6 min ved 200 C på øverste rille.
Tak!
Danke!