hilfe übersetzer gesucht
Verfasst: 01.06.2005, 21:40
hallo
habe hier 2 tolle rezepte.Wer kann mir das übersetzen.Vielen lieben dank im vorraus.
Liebe grüsse jenny
1. rezept
arla.dk/karoline
> OPSKRIFTER > Næste opskrift
> Ændre søgning
> Tip en ven
Kanelsnegle
Tilberedningstid: 60min.
Årstid: Hele året
Antal: 18 stk.
2½ dl skummetmælk
35 g gær
1 æg (str. mellem)
½ tsk fint salt
1 tsk sukker
425 g hvedemel
Fyld
1 syrligt æble
2 bananer
3 spsk rørsukker
1 spsk stødt kanel
1 dl rosiner
Lun mælken og opløs gær heri. Tilsæt det piskede æg, salt, sukker og noget af melet og rør til en jævn blanding. Tilsæt mel, til dejen kan æltes til en let og blød dej. Hold evt. det sidste mel tilbage. Lad dejen hæve tildækket ca. 30 minutter.
Fyld: Befri æblet for kernehus og stilk. Riv det groft. Mos bananerne og vend dem med æble, sukker og kanel.
Slå dejen ned og ælt den igennem. Rul den ud til et rektangel. Fordel fyldet på dejpladen og drys med rosiner. Rul sammen til en pølse og skær den i skiver. Læg sneglene på en bageplade med bagepapir. Bag sneglene ved 185° i ca. 15-18
2 rezept
arla.dk/karoline
> OPSKRIFTER > Næste opskrift
> Ændre søgning
> Tip en ven
Nøddemarengs med jordbærflødeskum
Tilberedningstid: -min.
Årstid: Sommer
Antal: 30 kager
Nøddemarengskager
3 pasteuriserede æggehvider (ca. 1 dl)
150 g sukker
150 g hakkede hasselnøddekerner
Jordbærfyld
250 g friske jordbær
½ liter dessertfløde med jordbær
Bagetid: Ca. 20 min. ved 150°.
Nøddemarengskager: Pisk hviderne stive. Tilsæt sukker og pisk i ca. 3 min. til hviderne er seje. Vend hasselnødderne i. Tegn 30 cirkler (a ca. 7 cm i diameter) fordelt på 2 stykker bagepapir. Sæt ca. 1½ spsk æggehvideblanding i hver cirkel og smør "dejen" ud i cirklerne. Bag kagerne midt i ovnen til de er tørre og let gyldne. Træk bagepapiret med kagerne over på en bagerist og lad dem blive helt kolde. Løft forsigtigt kagerne af bagepapiret.
Jordbærfyld: Del de rensede jordbær i halve. Pisk fløden til et let skum. Læg 3 nøddemarengskager sammen om 4 spsk jordbærflødeskum og 4-6 halve jordbær. Gentag med resten af nøddemarengskagerne. Server straks.
Tips: Smør lidt flødeskum på "bunden" af de to øverste kager - og læg de halve jordbær med skærefladen opad, så bliver "kagetårnet" stående. Nøddemarengskagerne (uden fyld) kan opbevares i en tæt kagedåse til næste dag.
habe hier 2 tolle rezepte.Wer kann mir das übersetzen.Vielen lieben dank im vorraus.
Liebe grüsse jenny
1. rezept
arla.dk/karoline
> OPSKRIFTER > Næste opskrift
> Ændre søgning
> Tip en ven
Kanelsnegle
Tilberedningstid: 60min.
Årstid: Hele året
Antal: 18 stk.
2½ dl skummetmælk
35 g gær
1 æg (str. mellem)
½ tsk fint salt
1 tsk sukker
425 g hvedemel
Fyld
1 syrligt æble
2 bananer
3 spsk rørsukker
1 spsk stødt kanel
1 dl rosiner
Lun mælken og opløs gær heri. Tilsæt det piskede æg, salt, sukker og noget af melet og rør til en jævn blanding. Tilsæt mel, til dejen kan æltes til en let og blød dej. Hold evt. det sidste mel tilbage. Lad dejen hæve tildækket ca. 30 minutter.
Fyld: Befri æblet for kernehus og stilk. Riv det groft. Mos bananerne og vend dem med æble, sukker og kanel.
Slå dejen ned og ælt den igennem. Rul den ud til et rektangel. Fordel fyldet på dejpladen og drys med rosiner. Rul sammen til en pølse og skær den i skiver. Læg sneglene på en bageplade med bagepapir. Bag sneglene ved 185° i ca. 15-18
2 rezept
arla.dk/karoline
> OPSKRIFTER > Næste opskrift
> Ændre søgning
> Tip en ven
Nøddemarengs med jordbærflødeskum
Tilberedningstid: -min.
Årstid: Sommer
Antal: 30 kager
Nøddemarengskager
3 pasteuriserede æggehvider (ca. 1 dl)
150 g sukker
150 g hakkede hasselnøddekerner
Jordbærfyld
250 g friske jordbær
½ liter dessertfløde med jordbær
Bagetid: Ca. 20 min. ved 150°.
Nøddemarengskager: Pisk hviderne stive. Tilsæt sukker og pisk i ca. 3 min. til hviderne er seje. Vend hasselnødderne i. Tegn 30 cirkler (a ca. 7 cm i diameter) fordelt på 2 stykker bagepapir. Sæt ca. 1½ spsk æggehvideblanding i hver cirkel og smør "dejen" ud i cirklerne. Bag kagerne midt i ovnen til de er tørre og let gyldne. Træk bagepapiret med kagerne over på en bagerist og lad dem blive helt kolde. Løft forsigtigt kagerne af bagepapiret.
Jordbærfyld: Del de rensede jordbær i halve. Pisk fløden til et let skum. Læg 3 nøddemarengskager sammen om 4 spsk jordbærflødeskum og 4-6 halve jordbær. Gentag med resten af nøddemarengskagerne. Server straks.
Tips: Smør lidt flødeskum på "bunden" af de to øverste kager - og læg de halve jordbær med skærefladen opad, så bliver "kagetårnet" stående. Nøddemarengskagerne (uden fyld) kan opbevares i en tæt kagedåse til næste dag.