hallo
habe hier 2 tolle rezepte.Wer kann mir das übersetzen.Vielen lieben dank im vorraus.
Liebe grüsse jenny
1. rezept
arla.dk/karoline
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Kanelsnegle
Tilberedningstid: 60min.
Årstid: Hele året
Antal: 18 stk.
2½ dl skummetmælk
35 g gær
1 æg (str. mellem)
½ tsk fint salt
1 tsk sukker
425 g hvedemel
Fyld
1 syrligt æble
2 bananer
3 spsk rørsukker
1 spsk stødt kanel
1 dl rosiner
Lun mælken og opløs gær heri. Tilsæt det piskede æg, salt, sukker og noget af melet og rør til en jævn blanding. Tilsæt mel, til dejen kan æltes til en let og blød dej. Hold evt. det sidste mel tilbage. Lad dejen hæve tildækket ca. 30 minutter.
Fyld: Befri æblet for kernehus og stilk. Riv det groft. Mos bananerne og vend dem med æble, sukker og kanel.
Slå dejen ned og ælt den igennem. Rul den ud til et rektangel. Fordel fyldet på dejpladen og drys med rosiner. Rul sammen til en pølse og skær den i skiver. Læg sneglene på en bageplade med bagepapir. Bag sneglene ved 185° i ca. 15-18
2 rezept
arla.dk/karoline
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Nøddemarengs med jordbærflødeskum
Tilberedningstid: -min.
Årstid: Sommer
Antal: 30 kager
Nøddemarengskager
3 pasteuriserede æggehvider (ca. 1 dl)
150 g sukker
150 g hakkede hasselnøddekerner
Jordbærfyld
250 g friske jordbær
½ liter dessertfløde med jordbær
Bagetid: Ca. 20 min. ved 150°.
Nøddemarengskager: Pisk hviderne stive. Tilsæt sukker og pisk i ca. 3 min. til hviderne er seje. Vend hasselnødderne i. Tegn 30 cirkler (a ca. 7 cm i diameter) fordelt på 2 stykker bagepapir. Sæt ca. 1½ spsk æggehvideblanding i hver cirkel og smør "dejen" ud i cirklerne. Bag kagerne midt i ovnen til de er tørre og let gyldne. Træk bagepapiret med kagerne over på en bagerist og lad dem blive helt kolde. Løft forsigtigt kagerne af bagepapiret.
Jordbærfyld: Del de rensede jordbær i halve. Pisk fløden til et let skum. Læg 3 nøddemarengskager sammen om 4 spsk jordbærflødeskum og 4-6 halve jordbær. Gentag med resten af nøddemarengskagerne. Server straks.
Tips: Smør lidt flødeskum på "bunden" af de to øverste kager - og læg de halve jordbær med skærefladen opad, så bliver "kagetårnet" stående. Nøddemarengskagerne (uden fyld) kan opbevares i en tæt kagedåse til næste dag.
hilfe übersetzer gesucht
Hej Jenny,
woher weisst du, dass die Rezepte toll sind, wenn sie erst übersetzt brauchst?
Ich werde mich mal an die Arbeit machen:
1. Zimtschnecken
Zubereitungsdauer: 60 min.
Jahreszeit: das ganze Jahr
Menge: 18 Stück
2,5 dl magermilch
35g Hefe
1 Ei (Grösse M)
0,5 TL feines Salz
1 TL Zucker
425g Weizenmehl
Füllung:
1 säuerlicher Apfel
2 Bananen
3 EL Rohrzucker
1 EL gemahlener Zimt
1 dl Rosinen
die milch aufwärmen und die Hefe darin auflösen. das geschlagene ei, salz, zucker und etwas vom mehl dazu geben und zu einer geschmeidigen masse rühren. mehl zufügen, bis der teig sich zu einem leichten und weichen teig kneten lässt. Evt. das letzte Mehl über lassen. Den teig 30min. zugedeckt gehen lassen.
Füllung: den apfel entkernen und grob reiben. die bananen musen und sie unter den apfel, zucker und zimt heben.
den teig "schlagen" und durchkneten. zu einem rechteck ausrollen. die füllung auf dem teig verteilen und die rosinen darauf verstreuen. zu einer wurst rollen und in scheiben schneiden. die schnecken auf ein mit backpapier belegtes backblech legen.
bei 185 grad ca. 15-18 backen.
Klingt ja echt lecker.
Rezept Nummer 2 schaffe ich jetzt nicht mehr, aber da hilft bestimmt bald jemand anderes!
Hilsner,
Anne
woher weisst du, dass die Rezepte toll sind, wenn sie erst übersetzt brauchst?

Ich werde mich mal an die Arbeit machen:
1. Zimtschnecken
Zubereitungsdauer: 60 min.
Jahreszeit: das ganze Jahr
Menge: 18 Stück
2,5 dl magermilch
35g Hefe
1 Ei (Grösse M)
0,5 TL feines Salz
1 TL Zucker
425g Weizenmehl
Füllung:
1 säuerlicher Apfel
2 Bananen
3 EL Rohrzucker
1 EL gemahlener Zimt
1 dl Rosinen
die milch aufwärmen und die Hefe darin auflösen. das geschlagene ei, salz, zucker und etwas vom mehl dazu geben und zu einer geschmeidigen masse rühren. mehl zufügen, bis der teig sich zu einem leichten und weichen teig kneten lässt. Evt. das letzte Mehl über lassen. Den teig 30min. zugedeckt gehen lassen.
Füllung: den apfel entkernen und grob reiben. die bananen musen und sie unter den apfel, zucker und zimt heben.
den teig "schlagen" und durchkneten. zu einem rechteck ausrollen. die füllung auf dem teig verteilen und die rosinen darauf verstreuen. zu einer wurst rollen und in scheiben schneiden. die schnecken auf ein mit backpapier belegtes backblech legen.
bei 185 grad ca. 15-18 backen.
Klingt ja echt lecker.
Rezept Nummer 2 schaffe ich jetzt nicht mehr, aber da hilft bestimmt bald jemand anderes!
Hilsner,
Anne